[PDF] Download ¾ Kjærlighet er den Ting | by î Håkon Øvreås

By Håkon Øvreås | Comments: ( 144 ) | Date: ( Jan 23, 2020 )

Det tar ikke lang tid du tvinner h ret til siden,den hvite nakkenkommer til syne og jeg begynner elskehendene dine,slik jeg elsker rommet rundt hendeneog alt du tar i.Du stjeler vin og jeg elskerglasset og armensom l fter glasset mot munnen,slik jeg elskermunnen og tiden du brukerp drikke av glasset det er jeg som er full, jeg elsker tidendet tar elskealt som kommeDet tar ikke lang tid du tvinner h ret til siden,den hvite nakkenkommer til syne og jeg begynner elskehendene dine,slik jeg elsker rommet rundt hendeneog alt du tar i.Du stjeler vin og jeg elskerglasset og armensom l fter glasset mot munnen,slik jeg elskermunnen og tiden du brukerp drikke av glasset det er jeg som er full, jeg elsker tidendet tar elskealt som kommer til syne, alt jeg enn ikke kan se.


 • Title: Kjærlighet er den Ting
 • Author: Håkon Øvreås
 • ISBN: 9788202452070
 • Page: 199
 • Format: Hardcover

About Author:

Håkon Øvreås

Håkon Øvreås Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Kjærlighet er den Ting book, this is one of the most wanted Håkon Øvreås author readers around the world.Comments Kjærlighet er den Ting

 • Joanna

  Du sender meg meldinger med savn, knappesom små dødsannonser.Jeg savner deg noktil å skrive noe kort tilbake.Meldingene går mellom oss,holder det gåendeslik man vanner en kaktus.


 • Aurora

  "Jeg skriver uten å vite om det er bokstaver jeg lager.Der det ikke går an å tyde hva som stårles at jeg savner deg."Veldig, veldig fint.


 • Marita

  Tja. Likte siste halvdel best. (Men jeg lurer på om jeg skal frata meg selv muligheten til å gi noen slags bedømming til diktsamlinger, for jeg har så mye uvilje mot hele sjangeren og kunst.rmen, jeg liker kanskje bare 10% av de jeg har lest, resten blir jeg generelt bare sur og forvirra og totalt likegyldig til. Og det sier vel mest om meg og ingenting om diktene. Kanskje. Eller kanskje ikke.)


 • Kjersti

  Det er ikke vinter, men veien er borte,sletta har føyket igjen og går i ettmed resten av fjellet.Vi skal hele tiden videresolen blender i den hvite snøen.Kranglene kommerofte som brøytepinner,de trenger to som oss,som kan finne dem;to som stirrer ut frontruta,som prøver å gjettehvor det går i grøfta,hvor det fortsatt er trygt å være.


 • Camilla

  3.5 stjerner.


Your email address will not be published. Required fields are marked *
Name *
Email *
Website
 • [PDF] Download ¾ Kjærlighet er den Ting | by î Håkon Øvreås
  199 Håkon Øvreås
 • thumbnail Title: [PDF] Download ¾ Kjærlighet er den Ting | by î Håkon Øvreås
  Posted by:Håkon Øvreås
  Published :2019-04-06T21:19:38+00:00